A nem tapadó bevonatnak köszönhetően a tészta utána újra eltávolítható anélkül, hogy maradványt hagyna – még szag vagy íz sem tapad a szilikon tésztalapra. Ez különösen fontos a fondant és a marcipán formázásához. Hiszen a hagymás bagett ízű házi marcipánrózsa valószínűleg nagyon kevés házi süteményen ízlik.
És amikor munka után eljön a takarítás ideje, egyszerűen tegye a szilikon tésztalapot a mosogatógépbe, és lazítson. Ezután tekerje fel a szőnyeget, és tárolja, hogy helyet takarítson meg a következő tészta elkészítéséig.
A szilikon tésztalap profik és hobbi pékek számára is alkalmas.
- A csúszásgátló bevonatnak köszönhetően ideális tészta és fondant kinyújtásához
- A csúszásgátló bevonatnak köszönhetően távolítsa el a tésztát anélkül, hogy maradékot hagyna
- Kiegészítő jelölések a következetes eredmények érdekében
- Tanúsított anyag élelmiszer-feldolgozáshoz
- 60cm x 40cm munkafelület
- Fenntartható és újrafelhasználható
- Helytakarékosság érdekében feltekerhető
- Mosogatógépben mosható
Ne tegyen forró edényeket a tésztalapra!
Ne használja sütőben!
A tésztalap nem vágásálló – ezért kérjük, ne használjon éles tárgyakat a tészta vágásához és felosztásához.
Ha az elszíneződést például leszűrt paradicsom vagy paradicsompüré okozza, tegye ki a tésztalapot a szabadban körülbelül 1 órán át UV-sugárzásnak. Ezáltal az elszíneződés eltűnik.