Egy asztal aromás kencével, sült hússal, fűszeres mártogatósokkal és finom borral. Plusz egy légies, pihe-puha bagett. Olyan egyszerű – olyan finom. Egyesek számára a bagett a napsütéses tengerparti nyaralás, mások számára pedig a baráti társasággal eltöltött vidám grillestek megtestesítője.
Legyen szó hagyományos francia bagettről, hagymás bagettről, rusztikus bagettről vagy olasz ciabattáról – hogy milyen ízű legyen, és mennyire nehéz elkészíteni, az csak rajtad múlik. De egy biztos: aki veszi a fáradságot, hogy előtésztával elkészítse a bagettet, annak jutalma lesz egy különösen légies és ropogós kenyér.
Levegős, pihe-puha és ropogós – így kell ízlenie a bagettnek. A bagettet nem csak az antipasti köreteként vagy grillezéshez tálalhatjuk. Krokkként vagy szendvicsként tetszőlegesen tetszőlegesen megsüthető.
Mit kell róla tudni?
- ropogós bagett, mint Franciaországból
- 3 bagett tárolására alkalmas hely
- a bagettek formában maradnak
- perforált formák az ideális hőelosztásért
- Felület tapadásmentes bevonattal
- a forma minden szabványos sütőbe illeszkedik
- sütésre is alkalmas
- 230°C-ig használható